Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipiul Constanța rămâne fără apă caldă! Anunțul Termocentrale Constanța

ro

14 May, 2024 11:22 2505 Marime text
foto: Primăria Constanța
Termocentrale Constanța informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice din CET PALAS.

Pentru executarea lucrărilor de remediere, Termocentrale Constanța este nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, Termoficare Constanța, și implicit către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Menționăm că aceste lucrări pot fi efectuate numai cu oprirea totală a instalațiilor de producere, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 


Oprirea se va realiza în data de 14.05.2024, începând cu ora 22:00, iar lucrările se vor desfășura în cursul zilei de miercuri, 15 mai. Procedurile privind încărcarea și repornirea instalațiilor de transport agent termic din municipiul Constanța vor începe miercuri noaptea, astfel încât joi dimineață constănțenii să aibă din nou apă caldă la robinete.

Operatorul Termoficare Constanța a fost informat asupra programului de oprire.

Înțelegem disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile în vederea repunerii în funcțiune a instalațiilor de producere a energiei termice în timpul estimat.

Informații suplimentare pot fi obținute, în regim non stop, de la Dispeceratul Termocentrale Constanța, la numărul de telefon: 0241 585 300, transmite sursa citată. 



Citește și:

Ședință CLM ConstanțaRectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Termocentrale Constanţa SRL pe anul 2024, pe ordinea de zi (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii