Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipiul Constanța va avea un steag nou. Constănțenii, rugați să înainteze sugestii și propuneri

ro

17 Oct, 2024 16:29 192 Marime text

Modele steag, Sursa foto: Primăria Constanța
 
În conformitate cu prevederile art.7 al Legii nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, cu modificările și completările ulterioare, Primăria Municipiului Constanța aduce  la cunoștința publică proiectul de hotărâre privind aprobarea proiectului modelului de steag al municipiului Constanţa, judeţul Constanţa.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Direcţiei Organizare Evenimente din Str. Cuza Vodă nr.27 și pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro , în secțiunea „De Interes Public / Transparență Decizională pe Legea 52/2003/Informare și consultare publică” începând cu data de 17.10.2024.

Potrivit prevederilor art.7 alin.(4) din Legea nr.52/2003 se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind draft-ul strategiei supus dezbaterii publice până la data de 01.11.2024.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi trimise în scris prin poștă, la sediul Direcţiei Organizare Evenimente din Str. Cuza Vodă nr.27 sau prin email, la adresa evenimente@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandări aduse proiectului de hotărâre privind aprobarea proiectului modelului de steag al municipiului Constanţa, judeţul Constanţa”.
      
Citește și:
Patinoar mobil, amenajat în Cernavodă pentru perioada sărbătorilor de iarnă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii