Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Năvodari Muncitor vietnamez, înjunghiat de colegul de cameră. În ce stare este victima

ro

01 Jul, 2021 09:30 1558 Marime text
  • Unul dintre bărbați, de 47 de ani, l-a agresat cu un cuțit pe colegul de cameră, de 48 de ani, provocându-i o plagă în zona abdomenului.

Un muncitor vietnamez, cazat în zona taberei Victoria din Năvodari a ajuns noaptea trecută la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța după ce a fost înjunghiat de un coleg de cameră. 

Potrivit anchetatorilor, la miezul nopții, polițiștii din Năvodari au fost anunțați prin 112 cu privire la un conflict între doi muncitori vietnamezi, cazați în zona taberei victoria din Năvodari.

Din primele informații unul dintre bărbați, de 47 de ani, l-a agresat cu un cuțit pe colegul de cameră, de 48 de ani, provocându-i o plagă în zona abdomenului.

Victima a fost transportată la spital, conștientă și cooperantă. Autorul a fugit, însă a fost prins în scurt timp în zonă. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și continuă cercetările. 

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța

În cursul nopții trecute, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în zona taberei din Năvodari ar fi avut loc un conflict spontan între 2 bărbați, de origine vietnameză.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 48 de ani, cu o plagă înțepată în zona abdomenului.

În scurt timp a fost identificată și persoana care ar fi comis fapta, un bărbat, de 47 de ani.

Victima a fost transportată la spital în stare stabilă.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii