Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ne-am umplut de șobolani!“ Locatarii de pe strada Călărași acuză DGASPC Constanța că a lăsat în paragină un teren. Directorul Mihaela Ristea promite că va lua măsuri (GALERIE FOTO)

ro

05 Sep, 2024 12:23 341 Marime text
Teren DGASPC strada Calarasi
 
  • Locatarii de pe strada Călărași, colț cu Ion Lahovari, chiar în centrul orașului Constanța, acuză că pe un teren din patrimoniul Direcției pentru Protecția Copilului Constanța există un focar de infecție.

Mai mult, zeci de șobolani s-au aciuat printre gunoaie, iar copiii nu mai pot ieși să se joace pe stradă.
 

„Un teren care aparține Direcției pentru Protecția Copilului Constanța este într-o stare deplorabila, plin de gunoaie, fiind lăsat în proprietari. Noi, cei ce locuim în vecinătate, ne-am umplut de șobolani care circula nestingheriți peste tot ziua în amiaza mare. Odată pe an ei vin si tund iarba care creste ca în junglă, dar lasă resturile pe teren.

Am efectuat nenumărate sesizari, atât telefonic, cât și la sediul DGASPC, dar nu s-au luat măsuri de igienizare a acestuia. Am ajuns în situația în care nu putem lăsa copiii să se joace în curți de frica șobolanilor. Dacă era o persoană fizică proprietar, ce credeți ca s-ar fi întâmplat? Legea nu este aceeasi pentru toti?“, ne-au semnalat locuitorii de pe strada Călărași din Constanța.

 

Mihaela Ristea, directorul DGASPC Constanța, a declarat, pentru ZIUA de Constanța că nu a primit nicio sesizare, dar va verfica cele semnalate și va lua măsuri.

„Desigur că vom lua toate măsurile care se impun!“, a transmis Mihaela Ristea.

 
PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:


DGASPC Constanța cumpără îmbrăcăminte și încălțăminte de peste 750 mii lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii