Nereguli grave la o societate care realizează servicii de catering pentru copiii din 12 unități de învățământ (GALERIE FOTO)
Nereguli grave la o societate care realizează servicii de catering pentru copiii din 12 unități de învățământ
21 Mar, 2023 15:35
ZIUA de Constanta
2117
Marime text



Potrivit OPC Constanța, acțiunea s-a derulat în cadrul programului Academia Comisarilor, dedicat tinerilor comisari care se specializează alături de colegii lor cu experiență, în teren.
Cele 12 entități al căror furnizor este operatorul economic sunt:
- Scoala nr. 200, sector 3
- Scoala nr. 51, sector 2
- Scoala Banu Băleanu, Bolintin Vale, județul Giurgiu
- Fundația Romanian Angel Appeal
- Crucea Roșie București
- Colegiul Romano-Catolic Sf. Iosif
- Disney Land SRL
- Gokids Educational SRL
- Asociația Ioni – Academia copiilor
- Asociația pentru evoluție – ROTAS
- I&G Smart Vision SRL
- Cireșel și Cireșica SRL
- amenzi contravenționale, în valoare de 10.000 lei
- avertisment
- oprirea definitivă de la utilizarea a produselor alimentare neconforme
- oprirea temporară a prestării serviciilor, până la remedierea deficiențelor.
- folosirea unor materii prime cu data limită de consum depășită
- utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, vopsea exfoliată, chedere depreciate, impurități, praf, gheață în strat masiv
- utilizarea bureților de sârmă pentru vase, coșuri pentru colectarea reziduală neacoperite, vase și ustensile de bucătărie uzate, cu arsură în strat masiv
- folosirea unor echipamente de gătire (aragaz, hotă, cuptor) neigienizate, cu urme de uzură, grăsime solidificată, arsură în strat masiv
- lipsa graficului de schimbare a uleiului de prăjire
- lipsa buletinului de verificare metrologică a cântarului utilizat
- schimbarea stării termice a produselor din carne
- depozitarea produselor de panificație în directa prezență a razelor solare
- păstrarea preparatelor finite calde neacoperit, depozitate la temperatura mediului din încăpere, așezate pe un rastel cu depuneri masive de impurități și praf
- existența pereților, a tavanului și pavimentului neigienizate cu pete, vopsea exfoliate și plăci fisurate
- lipsa informațiilor referitoare la ingredientele cu potențial alergen pe documentul de însoțire a mărfii sau în listele meniu
- depozitarea cărnii pentru ciorbă separat de preparat.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii