Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Netflix a anunțat când apare sezonul 2 al serialului „Squid Game” (VIDEO)

ro

01 Aug, 2024 08:12 217 Marime text
Squid Game, foto: Netflix
Vești bune pentru iubitorii de și seriale! Al doilea sezon al „Squid Game” (Jocul calamarului), cel mai popular serial din istoria Netflix, are acum o dată oficială de lansare! 

Platforma americană de streaming a venit cu o veste neașteptată. Netflix a anunțat oficial vineri că următorul sezonul al popularului său serial va avea premiera în data de 26 decembrie.

Compania de streaming a dezvăluit în premieră că Squid Game va avea și un al treilea sezon, ce urmează să fie lansat anul viitor.

„Începe adevăratul joc”, notează regizorul Hwang Dong-hyuk într-o scrisoare publicată de Netflix.

„Au trecut aproape trei ani de când sezonul 1 al serialului a dezvăluit o reacție incredibilă pe tot globul și de când s-au întâmplat multe lucruri extraordinare. Sunt deosebit de bucuros să vă scriu aceste rânduri, prin care anunț data lansării sezonului 2 și vă aduc vești despre ultimul sezon, cel de-al 3-lea”, mai scrie regizorul Squid Game.




Video: Facebook/ Netflix 


Citește și:

Cea mai mare sumă de bani acordată vreodată în istoria emisiunilor concurs de tip reality-show, pusă la bătaie!Netflix va produce un reality-show inspirat din serialul ''Squid Game'
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii