Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neversea 2024 O atenție deosebită acordată asigurării primului-ajutor

ro

08 Jul, 2024 11:33 233 Marime text
Pe perioada desfășurării festivalului NEVERSEA o atenție deosebită a fost acordată asigurării primului-ajutor. Astfel, echipajele implicate în acordarea asistenței medicale de urgență și de prim-ajutor din cadrul ISU Constanța și Serviciului de Ambulanță Constanța au acordat sprijin participanților, în următoarele situații:

-64 traumatisme diverse (excoriații, contuzii etc.); 
-299 de cazuri cu afecțiuni medicale diverse (lipotimie, stări febrile, cefalee, hipertensiune arterială etc.).

O singură persoană a necesitat investigații suplimentare, fiind transportată la spital, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

Pe linia prevenirii situațiilor de urgență, premergător și în perioada desfășurării festivalului, personalul Inspecției de Prevenire a executat 2 controale la operatorii economici din perimetrul amenajării temporare în urma cărora au fost constatate 35 de deficiențe și au fost aplicate 10 amenzi contravenționale în cuantum de 34.500 lei.


Mulțumim Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și inspectoratelor județene pentru situații de urgență care ne-au sprijinit cu forțe și mijloace pe parcursul festivalului astfel încât misiunea noastră să se desfășoare în condiții optime.

Mulțumim participanților care au ales să se bucure de muzică și atmosferă într-un mod responsabil.- a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

Neversea 2024A patra zi de desfășurare a festivalului a fost una fără evenimente negative
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii