Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neversea 2024 Un spectacol electrizant în prima zi. Bebe Rexha, DJ Snake și Nick Carter, încântați să fie prezenți la festival. Interviuri cu artiștii (VIDEO)

ro

05 Jul, 2024 14:38 235 Marime text



Festivalul Neversea 2024 a început în forță aseară, adunând mii de participanți pe plaja din Constanța pentru o noapte memorabilă de muzică și distracție.
 
Prima seară a festivalului a adus pe scenă artiști de renume internațional, care au electrizat publicul cu performanțe spectaculoase și show-uri de lumini impresionante.

 
Artista Bebe Rexha a încântat mulțimea cu hiturile sale, oferind o prestație plină de energie și carismă.
 
A venit pentru prima dată la Neversea și s-a declarat impresionată de primirea din partea publicului.
 
Artista a vorbit în cadrul unui interviu și despre preferințele ei. Acesta, pe o scală de la 1 la 10,  situează lămâile în topul preferințelor sale. A interpretat cu multă energie la Constanța piese cunoscute precum „I’m a Mess”, „Hey Mama” și „Meant to Be”.
 
„Îmi plac lămâile, dar mă face să mă simt bine și să beau o ceașcă bună de cafea, și să port corseturile mele preferate, rochiile mele preferate și niște ochelari de soare sexy”- a spus artista la Constanța.
 

DJ Snake a încheiat seara în apogeu, cu un set electrizant de muzică electronică ce a ținut fanii la dans până la răsărit. Piesele sale de succes, precum „Lean On”, „Major Lazer” și „Taki Taki”, i-au încântat pe cei prezenți. 
 
DJ Snake a avut un show care ar putea fi definit ușor ca “pure madness”: mix eclectic de stiluri ale pieselor care se aud pe cele mai mari scene ale lumii.
 
Artistul a fost entuziasmat de energia debordantă a publicului român. Acesta s-a declart foarte entuziasmta de a fi fost parte din festival.
 
„Energia a fost fantastică. Așa e mereu în România, oamenii îmi arată dragostea. A fost o plăcere să fiu aici”- a spus DJ Snake în cadrul unui interviu acordat la Neversea.  

 
Pe scena Mainstage a urcat Nick Carter de la Backstreat Boys care a reușit să impresioneze publicul prezent cu hituri ca „Everybody”, „As Long As You Love Me” și „I Want It That Way”.
 
Artistul a spus despre România că este o țară frumosă și că i-a plăcut să se afle aici.
  
„A fost foarte frumos aici, în România. Vreau să revin. Sunt foarte entuziasmat să fiu aici, la Neversea”- a spus îndrăgitul solist la Constanța.
 
 
 
Date despre artiști
 
Cine este „Bebe” Rexha?
 
Bleta „Bebe” Rexha (n. 30 august 1989, Brooklyn, New York City, New York, SUA) este o cântăreață și compozitoare americană.
 
După ce a semnat cu Warner Records în 2013, Rexha a primit credite de compoziție pentru single-ul The Monster al lui Eminem și Rihanna (care a primit ulterior Premiul Grammy pentru cel mai bun act rap) și a contribuit, de asemenea, la compoziția pieselor înregistrate de Shinee, Selena Gomez și Nick Jonas.
 
În 2015, Rexha a lansat EP-ul ei de debut I Don't Wanna Grow Up care a avut un succes comercial moderat pentru single-urile I Can't Stop Drinking About You și I'm Gonna Show You Crazy. Rexha a lansat două EP-uri în 2017, All Your Fault: Pt. 1 și All Your Fault: Pt. 2, care au avut din nou succesul moderat pentru single-urile I Got You și The Way I Are (Dance With Somebody) în colaborare cu Lil Wayne. Rexha a avut, de asemenea, succes cu mai multe colaborări, inclusiv Me, Myself and I în colaborare cu G-Eazy, In The Name Of Love în colaborare cu Martin Garrix, Meant To Be în colaborare cu Florida Georgia Line, ultimul dintre acestea având un mare succes ca single, ajungând pe locul doi în Billboard Hot 100 în Statele Unite. Albumul de debut al lui Rexha, Expectations, a ajuns pe locul 13 în topul Billboard 200 din Statele Unite, iar single-ul principal I'm A Mess a avut succes și i-a adus lui Rexha două nominalizări la Premiile Grammy.


 
Despre Nick Carter
 

Nickolas Gene Carter este un cântăreț american și membru al grupului vocal Backstreet Boys. Începând cu 2015, Carter a lansat trei albume solo, Now or Never, I'm Taking Off și All American, în pauzele dintre programele Backstreet Boys și o colaborare cu Jordan Knight intitulată Nick & Knight
 
Backstreet Boys este o trupă pop americană, formată în Orlando, Florida în data de 20 aprilie 1993. Grupul este alcătuit din 5 membri: A. J. McLean, Howie Dorough, Brian Littrell, Nick Carter și Kevin Richardson.

Au urcat pe culmile succesului cu albumul de debut, Backstreet Boys (1996). Următorul album, Backstreet's Back (1997) a continuat succesul grupului pe întreg globul. Și-au câștigat titlul de superstaruri prin albumele Millennium (1999) și Black & Blue (2000).

După o întrerupere de 3 ani, băieții s-au reunit și au mai scos pe piață 3 albume: Unbreakable (2007), și This Is Us (2009).

Trupa a vândut peste 130 milioane de albume în lumea întreagă, fiind cea mai bine vândută trupă de băieți din istorie și una din cele mai bine vândute formații din toate timpurile. Ei sunt primul grup de după Sade, care a reușit performanța de a avea primele 9 albume ajungând în top 10 Billboard 200, și unicul boy band care a reușit asta. Formația a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, în data de 22 aprilie 2013.

 
Despre DJ Snake
 
William Sami Étienne Grigahcine (n. 13 iunie 1986, Paris, Franța), cunoscut sub numele său de scenă DJ Snake, este un producător de discuri, DJ și compozitor francez. El a atins pentru prima dată atenția internațională în 2013 prin lansarea unui single orientat spre instrumente numit „Turn Down for What” (cu Lil Jon).

Pe data de 22 Octombrie 2021 a făcut o colaborare cu LISA din Blackpink cu melodia "SG" (Sexy Girl).
 


Interviurile integrale pot fi urmărite în VIDEO de mai jos: 

Citește și:

NEVERSEA 2024. Prima zi a festivalului, fără evenimente negative ​

Neversea 2024Maluma încinge atmosfera la malul mării. Lista completă de artiști ce urcă pe scenă în această seară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii