Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Next Generation Models face preselectii

ro

24 Oct, 2009 02:03 1222 Marime text
Astăzi, începând cu ora 13.00, în incinta City Park Mall va avea loc selecţia pentru „cel mai bun tânăr model al anului 2009", din cadrul evenimentului Next Generation Models.

Concursul cuprinde două etape. Prima, ce-a care se desfăşoară pe parcursul acestei zile şi la Constanţa, este inclusă în cadrul unei campanii naţionale de scouting care se desfăşoară în cele mai importante 11 oraşe din România. Juriile aflate în diverse mall-uri din Cluj-Napoca, Timişoara, Bistriţa, Târgu-Neamţ, Sibiu, Braşov, Suceava, Piatra-Neamţ, Ploieşti şi Bucureşti decid astăzi numele tuturor tinerelor din ţară care vor participa la finala susţinută în Capitală, pe 30 noiembrie.

În rândul celor care vor acorda titlul de „cel mai bun tânăr model al anului 2009" din România se numără personalităţi din domeniul modei, designeri, critici de modă, fotografi şi cunoscători din presă.

Finala Next Generation Models 2009 ce se va desfăşura la Teatrul Naţional Bucureşti, Sala Atelier, va reuni nume importante din domeniul modei. În plus vor fi prezentate colecţiile de primăvară - vară 2010 ale celor mai importanţi designeri din România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii