Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nill's Furniture Design deschide magazinul de mobilă de la Constanța!

ro

13 Sep, 2024 14:02 209 Marime text
Nill's Furniture Design își deschide sâmbătă, 14 septembrie, porțile pentru iubitorii de design interior din Constanța. Firma de mobilă deschide un magazin la Constanța, pe strada general de brigade Ion Eremnia nr. 7.
 
Marea deschidere va avea loc pe 14 septembrie, de la ora 16.00, fiind prezent și DJ Dan Stanciu – resident Yuva Vama Veche, pentru asigurarea unui vibe unic.
 
Societatea Nills Furniture SRL are ca asociați fondatori compania din Turcia care derulează comerț cu mobilă, covoare și articole de iluminat sub brandul Nill's Furniture Design - Nesli Mobilya Koltuk Orman Urunleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi, cu sediu social în Turcia, Inegol/Bursa - și societatea Pse Decore & Services SRL din Constanța. Societatea cu sediul în Turcia este reprezentată de Fatih Ortakci, iar Alexandru-Cosmin Andrei reprezintă societatea din Constanța.
 
Informațiile despre înființare firmei Nills Furniture SRL au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2041 din data de 5 mai 2023.

Citește și

Brandul turcesc Nill's Furniture Design, la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii