Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi martori (video)

ro

23 Nov, 2010 00:00 2088 Marime text
cafe_cafe.jpgDisperare şi lacrimi! Asta se regăseşte pe chipul familiei paznicului de la un restaurant din centrul oraşului care a fost bătut crunt de nişte tineri constănţeni şi care ulterior a decedat.

Deşi au trecut şase luni de la eveniment, nici până la ora actuală nu s-a făcut dreptate. Mai mult, în dosar au fost citaţi noi martori din partea inculpatului, fapt care îngreunează procesul. Familia paznicului Luxăndroiu Marin, bătut cu bestialitate de mai mulţi tineri care au spart un restaurant din centrul oraşului, este disperată. Soţia bărbatului susţine că declaraţiile patronului localului sunt mincinoase şi că nu este adevărat că restaurantul avea buton de panică şi sistem de alarmă.

Mai mult decât atât, femeia spune că patronul nu s-a interesat de starea angajatului şi nici nu s-a oferit sa-i ajute materil. Familia a suportat cheltuieli cu înmormântarea de circa 250 de milioane, plus alte zeci de miloane în timpul spitalizarii paznicului. În timp ce familia indurerata a bărbatului isi cauta dreptatea, patronul restaurantului de fiţe din Constanţa regreta un pix cu valoare de peste 1.000 de euro pe care l-a primit cadou de la tatăl lui din străinătate si care a fost furat in urma jafului. Următorul termen dat de judecătorii Tribunalului Constanţa este pe 13 decembrie 2010.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii