Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nouă copii aflaţi în plasament, botezaţi la Cumpăna

ro

19 May, 2011 03:08 1229 Marime text
În comuna Cumpăna sunt programate să aibă loc sâmbătă o serie de manifestări prilejuite de sfânta sărbătoare a „Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Mama sa Elena".

Potrivit primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju, sâmbătă vor fi botezaţi nouă copii aflaţi în asistenţă maternală - eveniment devenit tradiţie în localitate. La ceremonialul de creştinare a celor mici va fi prezent şi Arhiepiscopul Tomisului Teodosie. Botezul este programat să aibă loc începând cu ora 16.30, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului". „Naşii care le vor veghea drumul în viaţă sunt oameni cu credinţă, cu dragoste pentru copiii abandonaţi şi lipsiţi de dragoste părintească", se arată într-un comunicat de presă semnat de Mariana Gâju.

De asemenea, tot sâmbătă, începând cu ora 15.45 va avea loc sfinţirea parcului din comună. „Scopul investiţiei constă în îmbunătăţirea calităţii mediului şi implicit a calităţii vieţii, creşterea suprafeţelor amenajate ca spaţii verzi în vederea atingerii unor standarde cât mai apropiate de cele europene în domeniu, animarea activităţilor recreative din comună prin amenajarea unui spaţiu potrivit cu nevoile tuturor grupelor de vârstă, ecologizarea spaţiului vizat pentru amplasarea investiţiei", se mai arată în comunicatul de presă semnat de primarul Mariana Gâju.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii