Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu avea nici permis! Un șofer a condus cu 103 km/h, pe DN2A, în Mihail Kogălniceanu. Ce au decis oamenii legii

ro

20 Mar, 2023 12:50 1124 Marime text
foto: Pexels
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști! 
 
La data de 19 martie a.c., în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe DN2A, în comuna Mihail Kogălniceanu, cu viteza de 103 km/h, înregistrată de aparatul radar.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule., informează IPJ Constanța. 

Față de persoana în cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.


 
La data de 19 martie a.c., în jurul orei 18.40, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe DJ222, în satul Râmnicu de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge., mai transmite sursa citată. 
 
În ambele cauze s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii