Nuclearelectrica, contract de peste jumătate de milion de lei. Cine şi cum ar putea avea acces la acesta
Nuclearelectrica, contract de peste jumătate de milion de lei. Cine şi cum ar putea avea acces la acestaPotrivit anunţului numărul 173285/20.02.2017, publicat recent în sistemul de achiziţii publice, contractul va fi semnat pe o perioadă de patru ani, sub formă de patru sesiuni pe an. Locul principal de prestare a serviciilor va fi Cernavodă. Valoarea estimată a contractului este de 506,557 de lei, fără TVA.
Garanţia de participare este de 5.000 de lei şi va avea o valabilitate de 90 de zile de la data-limită de depunere a ofertelor. Garanţia se poate constitui şi în euro, în acest caz, echivalenţa se va face la cursul BNR din data publicării anunţului de participare simplificat.
Pot fi declarate câştigătoare societăţile care îndeplinesc următoarele condiţii:Cerinţa numărul 1:
Operatorii economici care depun oferta în mod individual sau în asociere, subcontractanţii sau terţii susţinători nu trebuie să se afle în niciuna dintre situaţiile prevăzute la art. 72 şi 73 din Legea nr. 99/2016. Toţi operatorii economici participanţi la procedură (ofertanţi, ofertanţi asociaţi, terţi, susţinători, subcontractanţi declaraţi) vor completa şi depune odată cu DUAE declaraţia pe proprie răspundere privind neîncadrarea în prevederile art. 72 şi 73 din Legea 99/2016 (Formularul III.2.1.1).Cerinţa numărul 2:
Operatorii economici care depun oferta în mod individual sau în asociere, subcontractanţii sau terţii susţinători nu trebuie să se regăsească în situaţiile prevăzute la art. 177, 178 şi 180 din Legea 99/2016. Toţi operatorii economici participanţi la procedură vor completa Documentul Unic de Achiziţii European (DUAE) - Părţile II şi III cu informaţiile aferente situaţiei lor. Ofertantului clasat pe locul I după aplicarea criteriului de atribuire asupra ofertelor admisibile i se va solicita, înainte de atribuirea contractului, prezentarea de documente justificative actualizate prin care se demonstrează îndeplinirea cerinţelor de calificare, în conformitate cu informaţiile cuprinse în DUAE. De asemenea, operatorii economici participanţi la procedură trebuie să prezinte „Certificatul de acceptare în vederea desfăşurării unor activităţi în zona controlată a CNE Cernavodă pentru întreprinderile externe“, eliberat de CNCAN conform prevederilor ordinului CNCAN nr. 228/2002 pentru aprobarea Normelor de securitate radiologică privind procedurile de acceptare a întreprinderilor externe, sau angajamentul ferm/declaraţia pe propria răspundere că va obţine acest certificat în maximum 30 de zile de la data comunicării de adjudecare, dacă este declarat câştigător.Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante sunt:
Marian Şerban - director CNE Cernavodă
Dan Bigu - înlocuitor de drept director CNE Cernavodă
Adrian Dumitriu - director economic CNE Cernavodă
Georgeta Ionescu - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă
Titina Holobiuc - înlocuitor de drept director economic
Horaţiu Ionescu – inginer-şef Departament Achiziţii şi Control Materiale
Florin Georgescu - înlocuitor de drept inginer-şef Departament Achiziţii şi Control Materiale
Carmen Cristina Miron - şef Serviciu Achiziţii.
Totodată, persoanele implicate în avizarea caietului de sarcini sunt:
Mariana Chiriac - şef Laborator Chimic
Cecilia Anghel - şef Secţie Chimică
Dan Bigu - director Producţie.
Criteriul de atribuire a contractului „Servicii de întreţinere (preventivă şi corectivă) pentru echipamentele Perkin Elmer din Laboratorul Chimic“ este preţul cel mai scăzut, iar termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15.03.2017, ora 16.00.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp