Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA investește peste două milioane de lei pentru implementarea unei platforme tip PMS la CNE Cernavodă (DOCUMENT)

ro

06 Jun, 2024 13:24 616 Marime text


Societatea Națională Nuclearelectrica SA va organiza o licitație, în data de 10 iulie 2024, pentru atribuirea contractului „implementare platformă de tip PMS (Power Management System) la CNE Cernavodă”.
 
Anunțul privind participarea la licitație a fost publicat în SEAP pe 4 iunie 2024.
 
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 20 zile. Entitatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor. Entitatea contractantă va răspunde doar la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul-limită stabilit.
 
Contractul are o valoare stabilită la 2.193.649,15 lei.
 
Proiectul de Investiții „Implementare platformă de tip PMS (Power Management System) la CNE Cernavodă” constă în: I. Servicii de Proiectare - Elaborarea Proiectului tehnic de integrare necesar realizării Proiectului de investiții; Elaborarea și furnizarea Documentației finale „As built”, în funcție de modificările apărute în perioada implementării proiectului, obligatoriu anterior efectuării Recepției la terminarea lucrărilor. II. Furnizare de produse/echipamente, după cum urmează: a) Ansamblu hardware și software, compus în principal din: - Contoare de măsurare a energiei electrice – 68 bucăți; - Dulap contorizare locală – 5 bucăți; - Swich-uri de comunicație Ethernet – 17 bucăți; - Servere – 2 bucăți; - Convertoare fibră optică (FO) multimod (bidirecțională) – 18 bucăți; - Convertor RS485-Ethernet – 6 bucăți; - Ansamblu KVM, 8 porturi – 1 bucată; - Firewall – 1 bucată. b) Cabluri și accesorii necesare montajului și instalării echipamentelor. III. Servicii de instalare, configurare echipamente noi, testare echipamente în site (SAT - Site Acceptance Test) și servicii de asistenţă tehnică la punerea în funcţiune şi la efectuarea probelor de funcţionare a Platformei de tip PMS. IV. Servicii de instruire a personalului CNE Cernavodă pentru exploatarea și întreținerea Platformei PMS. De asemenea, Contractantul va asigura mentenanţa preventivă a Platformei PMS în perioada de garanție a acestuia, precum și suport tehnic prin asigurarea unui punct de contact dedicat personalului CNE Cernavodă unde se poate semnala orice problema/defecțiune care necesită mentenanță sau suport tehnic, fără costuri suplimentare.
 
Contractul va fi atribuit în baza criteriului cel mai bun raport calitate – preț.
 
Persoanele cu functii de decizie din cadrul entitatii contractante cu privire la organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire, sunt:
Cosmin Ghiță - Director General
Laura Constantin - Director General Adjunct Servicii Corporative
Alexandru Florin Vișan - Director General Adjunct Operaţiuni
Vasile Dascălu - Director Financiar
Anca Daniela Beiș – Sef Serviciu CFPP
Vlad Ionuț Chiripuș - Director DJ
Cristina Bacaintan - Sef SSJAS
Alexandra Zamfirescu – Consilier Juridic SSJAS
Răzvan Dumitru Sandu - Director Direcţia Procurare
Stella Ciulcov - Sef Dep Achizitii
Maria Ștefan - Ing Sp SA
Valentin Ovidiu Nae - Director Suc CNE Cernavoda
Dumitru Benchea – Director DT – CNE Cernavoda
Aida Andra Pop – Inginer Sef DDI – CNE Cernavoda
George Crăciun – Inginer DPST – CNE Cernavoda
Constantin Ioniță – Inginer Sef DSP – CNE Cernavoda
Mircea Mihnea Mintoiu – Sef SCPI – CNE Cernavoda
Mircea Barbu – Sef SPEA - CNE Cernavoda
Constantin Drăgulescu – Sef SSDPIS - CNE Cernavoda
Sergiu Tighineanu – Sef SSE – CNE Cernavoda
Daniel Alexandru Dragomir – Ing Op CNE - CNE Cernavoda
Gheorghiță Martin – Ing Op CNE Sp - CNE Cernavoda
Florin Cosnita – Ing Op CNE - CNE Cernavoda
Daniela Nica - Ing Op CNE Pr – CNE Cernavoda
Hariss Nicorescu – Ing Op CNE Pr – CNE Cernavoda
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
Licitații Constanța Nuclearelectrica SA cumpără cu 250.000 de euro sistem de mentenanță a licențelor pentru bazele de date de la CNE Cernavodă (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii