Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O armă de vânătoare letală, descoperită de polițiștii gălățeni acasă la un tânăr de 25 de ani

ro

31 Aug, 2023 10:07 900 Marime text
Sursă foto: IPJ Galați
  • În urma percheziției domiciliare, a fost descoperită, într-o boxă din interiorul imobilului, o armă de vânătoare letală, calibrul 16 mm și două cartușe aferente acesteia. 

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Galați, 30 august 2023, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic Galați, au pus în executare,mierucri, 30 august 2023, un mandat de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Brăila, la adresa de domiciliu a unui bărbat, de 25 de ani, aflat, în prezent, încarcerat în Penitenciarul Galați, fiind sub măsura arestării preventive, într-o altă cauză penală, privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din societăți comerciale, băști și autovehicule.

În urma percheziției domiciliare, a fost descoperită, într-o boxă din interiorul imobilului, o armă de vânătoare letală, calibrul 16 mm și două cartușe aferente acesteia. 


Arma, care era deținută fără drept, a fost ridicată de polițiști, în vederea continuării cercetărilor în dosarul penal întocmit pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Din verificările preliminare efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că această armă ar fi fost furată din Croația, în anul 2018.

În cursul zilei de astăzi, 31 august 2023, persoana în cauză va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive, spune IPJ Galați. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii