Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 30 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O familie din Constanța i-a adoptat pe Reyna și Norișor

ro

30 Sep, 2024 15:57 171 Marime text
 Familia adoptivă, Sursa foto: Facebook/Primăria Constanța
 
Astăzi, 30 septembrie 2024, Primăria Municipiului Constanța a anunțat că cei doi câini, Reyna și Norișor, din cadrul Adăpostului Public de Animale Abandonate au fost adoptați de către o familie iubitoare din Constanța.
 
Suntem bucuroși să anunțăm că Reyna și Norișor, doi cățeluși adorabili, și-au găsit căminul mult visat! Ei au fost adoptați cu multă dragoste de către doi constănțeni, care și-au deschis inimile pentru a le oferi o viață nouă. Le mulțumim din suflet pentru acest gest nobil și pentru că au adus o schimbare frumoasă în viețile acestor suflete nevinovate, a transmis Primăria Constanța.

Primăria Constanța reamintește că toți câinii disponibili pentru adopție sunt deparazitați intern și extern, microcipați, înregistrați în RECS, vaccinați conform vârstei și beneficiază de îngrijire constantă din partea echipei noastre de specialitate. Fiecare cățel are un carnet de sănătate, care vă va fi înmânat de medicul veterinar al adăpostului.
 
Dorim să vă mulțumim tuturor pentru sprijinul continuu în misiunea noastră de a găsi familii pentru câinii comunitari aflați în grija noastră. Vă invităm să ne fiți alături în campania Adoptă un cățel! și să contribuiți la aducerea fericirii în viețile altor animale care își caută un cămin, mai precizează sursa citată.

Dacă doriți să aduceți bucurie în viața unui cățel și să deveniți noul său stăpân, sunteți așteptați cu drag la Adăpostul Public de Animale Abandonate**, situat pe strada Câmpul cu Flori nr. 11 ( fosta Vârful cu Dor nr. 5), în timpul programului cu publicul:
- Luni, Marți, Miercuri, Vineri:10:00 – 14:00;
- Joi:09:30 – 17:30;
- Sâmbătă și Duminică: Închis.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0733045213.
Împreună putem schimba viețile acestor animale nevinovate!, a încheiat sursa citată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii