Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă de pompe funebre și-a deschis punct de lucru în Ovidiu, județul Constanța

ro

23 Jun, 2024 11:40 337 Marime text


Dorina Iancu, în calitate de asociat unic al Raludor Casa Funerară SRL, a decis să deschidă un punct de lucru în strada Portului, orașul Ovidiu, județul Constanța.
 
În decizie se arată că durata de funcționare a soicetății este nedeterminată, iar durata mandatului administratorului este pe o perioadă de 50 de ani, acesta având puteri depline de reprezentare și administrare a societății.
 
Decizia a fost pulicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2963 din data de 17 iunie 2024.
 
Despre Raludor Casa Funerară SRL
 
Conform termene.ro, societatea are sediul pe strada Căminului nr. 13, orașul Ovidiu, județul Constanța. Funcționează din anul 2023 și obiectul de activitate este „activități de pompe funebre și similare”.
 
Raludor Casa Funerară SRL a raportat pentru anul 2023 o cifră de faceri egală cu 266.077 de lei, un profit egal cu 68.444 de lei și un salariat.
 
Dorina Iancu mai figurează în Casa Raiului Servicii Funerare SRL și Raludor Iancu SRL (radiată), conform sursei citate mai sus.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii