O firmă din București a semnat un contract cu CNAPM Constanța. Iată ce va face! (DOCUMENT)
O firmă din București a semnat un contract cu CNAPM Constanța. Iată ce va face! (DOCUMENT)
17 Nov, 2021 08:50
ZIUA de Constanta
2140
Marime text
- Monitron a bătut palma cu Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA .
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Implementarea etapei a doua a sistemului integrat de senzori, pentru urmărirea specială a comportării în exploatare a construcției Pod rutier peste CDMN la Km 0+540, conform proiectului 12127-D.E.POD - 2013“.
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor de implementarea etapei a doua a sistemului integrat de senzori pentru Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța este Monitron.
Atribuirea a avut loc în data de 10.11.2021.
Descrierea contractului
Urmărirea comportării în timp a podului rutier cu viaductele de acces se va desfășura pe toată perioada de viață a acestuia și este o activitate sistematică de culegere, interpretare și valorificare a informațiilor rezultate din observare și măsurători asupra unor fenomene și mărimi fizice ce caracterizează proprietățile construcției în procesul de interacțiune cu mediul ambient și tehnologic, precum implementarea unor măsuri corective și acțiuni de mentenanță. Monitorizarea trebuie să asigure detecția la timp a oricărei stări sau comportament care ar putea duce la deteriorarea podului, care l-ar face nesigur sau care ar duce la distrugerea lui.
În vederea îndeplinirii activității de urmărire specială a comportării în timpul exploatării a obiectivului de investiții „Pod rutier la km la km 0+540 al Canalului Dunăre – Marea Neagra și lucrări aferente infrastructurii rutiere și de acces în Portul Constanța” în conformitate cu proiectul 12127-DE-POD-2013 - Proiectant: S.C. Search Corporation SRL București (noiembrie 2013), este necesară achiziția și implementarea etapei a II-a, varianta optimă a urmăririi speciale pe timpul exploatării, a sistemului de urmărire cu senzori optici și magneto-elastici, în completarea etapei I, cea de urmărire specială pentru perioada de construcție a obiectivului.
Monitorizare optimă după execuție
Prin implementarea etapei a II a, sistemul de monitorizare va putea urmări comportarea în timpul exploatării prin acumulare de informații esențiale privind acțiunile și lucrările ce sunt necesare pentru o exploatare optimă în siguranță a construcției. În acest sens se vor urmări:
- Eforturi, deplasări și rotiri în piloni;
- Eforturi și deplasări în plan vertical și longitudinal în tablierul metalic;
- Eforturi în armăturile din beton atât la piloni cât și în radier;
- Eforturi și deplasări în plan vertical și longitudinal în tablierul din beton;
- Eforturi și deplasări în plan vertical și longitudinal în hobane;
- Viteza vântului și direcția acestuia;
- Temperatura la intradosul tablierului, la suprafața căi de rulare precum și în vârful pilonilor;
- Comportarea dinamică a construcției și efectuare de simulare virtuală.
Entitatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare in a 10-a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.
Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 15.
Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 2820000 lei.
Despre Monitron., firma câștigătoare
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2013 și are sediul social în București.
Asociați sunt Pangratie Vasile și Ploeşteanu Gabriela Aida Iulia, care este și administrator.
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă fabricarea de instrumente şi dispozitive pentru măsură, verificare, control, navigaţie.
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 1.296.337 lei, profit net de 161.467 lei și un număr de 2 angajați.
Societatea a raportat un punct de lucru.
Compania Monitron S.R.L. a încheiat 5 contracte de achiziții publice in valoare totală de 456.100,00 lei. Printre autoritățile contractante se numără Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie " George Emil Palade" din Targu Mures și Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Turbomotoare Comoti.
Societate are un număr de cinci contracte publice .
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Sursa foto(cu rol ilustrativ): Facebook/ Constanta Port
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii