Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Săftica, județul Ilfov, deschide punct de lucru la Vama Veche, județul Constanța

ro

22 Jul, 2024 21:22 144 Marime text
Foto: PexelsUnicul asociat al societății ECO BAU - S.R.L. a decis deschiderea unui punct de lucru la Vama Veche, județul Constanța.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Ileana Duta în calitate de asociat unic, a decis ca societatea să deschidă un punct de lucru în judeţul Constanţa, com. Limanu, satul Vama Veche, Str. Pescăruşului nr. 22, construcţia C1, etajul 1 şi etajul 2, compuse din 4 apartamente, şi un număr de 14 căsuţe mobile.

De asemenea, se completează obiectul secundar cu următoarele coduri CAEN: 5610 Restaurante; 5630 Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor.

Despre Eco Bau

Conform datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 22 iulie 2024, firma are sediul în Strada Calea București, Nr. 34, Săftica, Județ Ilfov, iar anul înființării este 2023.

Pentru anul 2023 a raportat cifră de afaceri de 4202 lei și profit de 3461 lei.

Unic asociat și administrator este Ileana Duta. Aceasta mai figurează ca unic asociat și administrator la Happy Kinder Study SRL și Arhip International Trading SRL

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Firma Swedeenergy SRL și-a mutat sediul social din Voluntari în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii