Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O licitație organizată de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a fost contestată la CNSC. Ce decizii au fost dictate? (DOCUMENT)

ro

07 Oct, 2024 13:13 171 Marime text




⦁ Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie la contestația formulată de Consult Vest SRL din municipiul Brad, județul Hunedoara, împotriva răspunsului consolidat al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, în cadrul unei proceduri
⦁ Licitația deschisă vizează servicii de management tehnic și dirigenție de șantier în cadrul proiectului „Decolmatarea lacurilor din Delta Dunării pentru reducerea eutrofizării și menţinerea diversităţii biologice"
⦁ În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a luat act de  renunțarea la contestația formulată de Consult Vest SRL, în contradictoriu cu Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării
⦁ Consilul a respins ca rămasă fără obiect, cererea formulată de Consult Vest SRL de suspendare a procedurii de achiziţie publică li de obligare a autorității contractante la plata cheltuielilor de judecată
⦁ Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016



Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2774/C11/3378 din 02.10.2024 la contestația formulată de Consult Vest SRL, cu sediul în municipiul Brad, județul Hunedoara, împotriva răspunsului consolidat la solicitarea de clarificare, document: „Răspuns consolidat clarificări supervizare PNRR 19.09.2024-semnat.pdf.p7m”, publicat în SEAP în data de 19.09.2024, ora 4:22:17 de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, cu sediul în municipiul Tulcea, în cadrul procedurii organizată prin licitație deschisă, în derea atribuirii contractului având ca obiect „SERVICII DE MANAGEMENT TEHNIC (SERVICII DE CONSULTANŢĂ, SUPERVIZARE, SUPRAVEGHERE ȘI DIRIGENŢIE DE ŞANTIER ȘI RECEPŢIE LUCRĂRI) în cadrul proiectului „Decolmatarea lacurilor din Delta Dunării pentru reducerea eutrofizării și menţinerea diversităţii biologice", anunț de participare nr. CN1072544/27.08.2024.

Consult Vest SRL a solicitat suspendarea procedurii de achiziţie publică până la soluţionarea prezentei contestaţii; anularea parţială a răspunsului autorităţii contractante la solicitările de clarificări din data de 19.09.2024; obligarea autorităţii contractante la adoptarea măsurilor de remediere constând în eliminarea/modificarea cerinţelor care au fost adăugate prin răspunsul consolidat, care limitează în mod nelegal concurenţa; în situaţia în care la momentul pronunţării deciziei remedierile nu vor mai fi posibile din cauza stadiul avansat, solicită Consiliului anularea procedurii, precum și obligarea autorităţii contractante la plata cheltuielilor de judecată.

Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a luat act de  renunțarea la contestația formulată de Consult Vest SRL, în contradictoriu cu Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Consilul a respins ca rămasă fără obiect, cererea formulată de Consult Vest SRL de suspendare a procedurii de achiziţie publică li de obligare a autorității contractante la plata cheltuielilor de judecată.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016.

Împotriva deciziei se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, în temeiul art. 29 din Legea nr. 101/2016, vezi secțiunea „documente".


Despre Consult Vest SRL
 
Potrivit termene.ro, firma a fost înființată în 2006, are sediul social în Tărățel, județul Hunedoara și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociați cu părți egale sunt Ioan Cătălin Ienci și Voicu Daniel Ienci, cel din urmă fiind, totodată, și administratorul societății.
 
Ioan Cătălin Ienci figurează și în Cevacon Concept SRL Oradea și Casalin SRL Hunedoara.
 
În 2023, societatea a declarat șapte angajați, profit de peste 700.000 de lei și cifra de afaceri peste 1.4 milioane de lei.
 
Consult Vest SRL figurează cu mai multe contracte de achiziții publice în valoare totală de 331.691,75 de lei, printre autoritățile contractante regăsindu-se Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa, Administrația Bazinală e Apă Banat, Administrația Bazinală de Apă Crișuri, dar și altele.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii