Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 03 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă firmă deschisă de familia Mechenici. Nora viceprimarului din Costinești a înmatriculat Ade Litoral SRL

ro

03 Aug, 2024 16:36 233 Marime text
  • Capitalul social este de 200 lei. Cele 20 de părți sociale a câte 10 lei fiecare sunt deținute de Elena - Florentina Mechenici care este și administratorul companiei
  • Femeia este nora viceprimarului comunei Costinești, Gheroghe Mechenici care a pierdut recent alegerile locale după ce initial acestea au fost anulate pe motiv de fraudă electorală
  • Familia Mechenici mai deține și Forever Costinești SRL, o companie care operează Haven Sea, care oferă facilități și servicii de cazare și o terasă în statiunea Costinești și unde asociat și administrator este soția viceprimarului
  • Și fiul viceprimarului, Valeriu Mechenici este unic asociat și administrator în Meval Litoral SRL, companie care face comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun, potrivit www.termene.ro

La Registrul Comerțului a fost înmatriculată societatea ADE LITORAL S.R.L., în baza cererii nr. 58284 din data de 20.06.2024 şi a actelor doveditoare depuse conform art. 107 alin. (1) din Legea nr. 265/2022.

Firma are sediul social în satul Schitu, comuna Costineşti iar domeniul principal de activitate este grupa CAEN: 471 - Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate.
Capitalul social este de 200 lei. Cele 20 de părți sociale a câte 10 lei fiecare sunt deținute de Elena - Florentina Mechenici care este și administratorul companiei.

Firma funcționează pe perioadă nedeterminată, potrivit Monitorului Oficial partea a IV-a nr. 3.512 din 19 iulie a.c.
Elena-Florentina Mechenici este nora viceprimarului comunei Costinești, Gheroghe Mechenici care a pierdut recent alegerile locale după ce initial acestea au fost anulate pe motiv de fraudă electorală.

Familia Mechenici mai deține și Forever Costinești SRL, o companie care operează Haven Sea, care oferă facilități și servicii de cazare și o terasă în statiunea Costinești.

Firma este deținută în procente egale de Daniela Mioara Mechenici (n.r. soția viceprimarului) și Ionuț Balaban (n.r. fost consilier local PNL). Cei doi au și calitatea de administratori.

Daniela Mioara Mechenici a mai fost asociat și administrator în Nivamec Favorit SRL și Nicovalim Top SRL, ambele din Schitu, Costinești, în prezent radiate.
Și fiul viceprimarului, Valeriu Mechenici este unic asociat și administrator în Meval Litoral SRL, companie care face comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun, potrivit www.termene.ro.
Gheorghe Mechinici a fost la rândul său asociat unic în Mecniva Litoral SRL, firmă radiată în 22 aprilie 2024, potrivit aceleiași surse.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Documentarea acestui material s-a realizat cu date de pe www.termene.ro.



Citește și:

UPDATE. #Alegeri Costinești Dumitru Jeanu(PSD) câștigă un nou mandat de primar cu 12 voturi în fața contracandidatului Gheorghe Mechenici (PNL)!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii