Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă stație Peco, în localitatea Lazu, județul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

22 Sep, 2024 11:21 837 Marime text
O nouă stație Peco este ridicată în localitatea Lazu județul Constanța. Aceasta este situată pe strada Grigore Moisil, nr. 1A, județ Constanța.

Stația Peco este realizată de S.C. SOCAR PETROLEUM S.A

Amintim că, APM Constanța a decis în anul 2022 că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului și nu este necesară parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare pentru proiectul „Construire stație distribuție carburanți cu instalațiile și amenajările aferente, elemente de semnalistică, împrejmuire teren, organizare de șantier și racord rutier”, propus a fi amplasat în comuna Agigea, sat Lazu, str.Grigore Moisil, nr.1A, Județul Constanța.
 
În acest moment Socar Petroleum SA deține două stații peco în județul Constanța. Este vorba despre stația peco de pe bulevardul IC Brătianu nr. 214 din Constanța și stația Peco din localitatea Mihai Viteazu județul Constanța. 

Despre SOCAR PETROLEUM S.A

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 22 septembrie 2024, SOCAR Petroleum S.A. are sediul social în București, pe strada Pechea. Acționari în firmă sunt două firme olandeze: Becrux Investment & Finance BV – 65.24% și Gacrux Investments & Finance BV – 34,75%. Administratori sunt Anvar Gasimov, Gahramanov Zaur și Farrukh Gasimov. În anul 2023, firma a raportat 697de salariați, la o cifră de afaceri de peste 2,7 miliarde de lei, cu un profit de 10,7 milioane lei. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii