Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O persoană din Pitești creștea canabis în propriul solar! Cum întreținea inculpatul cultura de droguri

ro

21 Jul, 2023 13:46 927 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Un individ cultiva canabis într-un solar în propria curte.
 
Potrivit unei informări DIICOT, joi, pe 20 iulie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
 
Astfel, s-a reținut că, în perioada mai – iulie 2023, inculpatul a înființat și întreținut, într-un solar, amplasat în curtea locuinței, o cultură de canabis,  formată din 25 de plante.
 
În urma percheziției efectuate la domiciliul inculpatului au fost identificate și ridicate și mai multe instalații  și unelte utilizate la întreținerea culturii, 3 grindere, o cantitate de canabis, porționată, 3 telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.
 
În cursul zilei de 21.07.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș, a dispus arestarea preventivă a inculpatului.
 
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești.
 
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi prezumţia de nevinovăţie, a mai punctat sursa citată.

Citește și:

VIDEO: Șase indivizi care făceau trafic de droguri, reținuți de DIICOT! Sute de grame de canabis au fost confiscate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii