Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O persoană și-a pierdut viața, iar zeci de altele s-au îmbolnăvit după consumul de hamburgeri de la McDonald’s

ro

23 Oct, 2024 13:16 942 Marime text





 
  • O persoană și-a pierdut viața, iar zeci de altele s-au îmbolnăvit după consumul de hamburgeri de la McDonald’s, a anunțat Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA.

Marți, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA au emis o alertă de siguranță alimentară legată de o epidemie de E.coli asociată cu hamburgerii Quarter Pounders de la McDonald's, potrivit știripesurse.ro.

Până acum, au fost raportate cel puțin 49 de cazuri în 10 state, inclusiv un deces în rândul unei persoane în vârstă. Dintre cei afectați, zece au necesitat spitalizare, inclusiv un copil diagnosticat cu sindromul hemolitic uremic, o complicație severă a infecției cu E.coli. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Colorado și Nebraska.

Ce produs au consumat cei care s-au îmbolnăvit

Conform CDC, aproape toți pacienții au declarat că au consumat sandvișuri Quarter Pounder de la McDonald's.
Ancheta avansează rapid, conform agenției, iar datele analizate de US Food and Drug Administration sugerează că ceapa tăiată mărunt ar putea fi o sursă de contaminare.

În timp ce ancheta este în desfășurare, McDonald's a suspendat utilizarea cepei și a chiftelelor de vită în mai multe state, conform informațiilor de la CDC.
 
 
Citește și
McDonald’s oferă mic dejun din partea casei pentru cei din linia întâi

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii