Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O trecere de pietoni de pe strada Dezrobirii din Constanța, prevăzută cu scuar

ro

10 Jul, 2024 16:24 529 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaTrecerea de pietoni de la intersecția străzii Dezrobirii cu strada Eduard Caudella va fi prevăzută cu scuar. 

Potrivit unui comunicat al primăriei Constanța, în urma sesizărilor venite din partea locuitorilor din zonă, administrația publică locală a luat hotărârea ca prin Confort Urban să amenajeze un scuar la trecerea de pietoni situată pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Eduard Caudella.

„Trecerea de pietoni a fost marcată și semnalizată corespunzător. În zona axului drumului a fost construit un scuar și a fost amplasat un refugiu protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei si să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. De asemenea, suprafața pietonală a fost delimitată prin montarea de borduri.
Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație, fiind avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.
Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!“- au precizat reprezentanții Primăriei Constanța. 

citește și: 

O nouă trecere de pietoni prevăzută cu scuar a fost înființată într-o zonă cu trafic rutier intens. Vezi unde (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii