Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de ISU Delta Tulcea despre incendiul izbucnit în Crișan, județul Tulcea

ro

30 May, 2024 17:20 786 Marime text
Sursa foto: ISU Delta Tulcea



 
  • Astăzi, în jurul orei 09:15, pompierii tulceni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență provocată de izbucnirea unui incendiu la o structură de primire turistică, din localitatea Crișan, județul Tulcea.
 
La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan, cu 3 ambarcațiuni, dintre care o ambarcațiune SMUD, potrivit ISu delta Tulcea.
 

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum la  acoperișul și la etajul superior al clădirii.
 
Datorită faptului că acoperișul era din stuf, pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga structură de primire  turistică, era foarte mare”, spun pompierii.

 
Din fericire, nu au fost persoane surprinse de flăcări. După aproximativ 7 ore, incendiu a fost lichidat în limitele găsite.
 

„S-a stabilit că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un fulger.
În urma incendiului a fost afectat acoperișul clădirii și etajul superior al acesteia, pompierii reușind să lichideze focul înainte ca acesta să se extindă și la parterul clădirii”, mai specifică salvatorii tulceni.
 

 
 
 
Citește și
 
ISU DobrogeaA doua serie a stagiului de perfecționare „Conducerea intervențiilor în situații de urgență”, în desfășurare. Ce trebuie să învețe cursanții
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii