Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 03 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul cu 5 victime de pe strada Soveja. Șoferul este căutat de polițiști

ro

03 Aug, 2024 10:39 362 Marime text









La data de 3 august a.c., în jurul orei 2:25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe str. Soveja.

Bărbatul nu s-ar fi conformat, continuând deplasarea, și ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, potrivit IPJ Constanța

În urma impactului, 5 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind rănite ușor.

„Șoferul care nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor ar fi părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat, în persoana unui bărbat de 31 de ani.

Polițiștii continuă cercetările pentru depistarea bărbatului și luarea măsurilor legale care se impun.”, transmit polițiștii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii