Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea! Un șofer beat și posibil drogat, implicat (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 Sep, 2024 13:48 280 Marime text
La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 16.10, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Autostrada A4, a avut loc un accident rutier.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 36 de ani, respectiv 38 de ani.

În urma accidentului rutier, trei pasageri, o femeie și doi minori, au fost răniți.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul bărbatului de 36 de ani, fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul din dotare și au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.



Citește și: 

Accident rutier pe autostrada A4, intrarea dinspre Agigea. Intervin pompierii. Un minor a fost transportat la spital (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii