Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre bărbatul care a căzut de la înălțime, la Dana 68 din Port

ro

23 Oct, 2024 12:53 619 Marime text
Bărbat căzut, Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Polițiști din cadrul Secției de Poliție Port au fost sesizați în data de 23 octombrie 2024, în jurul orei 10:10, cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de la aproximativ 8 metri, în timp ce ar fi efectuat reparații de sudură, în Dana 68 a Portului Constanța.
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 58 de ani. Personalul medical ajuns la fața locului a efectuat bărbatului manevrele de resuscitare, ulterior fiind declarat decedat.
 
În cauză, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Amintim că, o persoană a căzut de la înalțime astăzi, 23 octombrie 2024, în portul Constanța, zona Dana 68.

La fața locului a intervenit resursa Saj B2, Smurd B și Saj C2. Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viata și a fost declarat decedat.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța a fost informat de către accidentul de muncă produs la Dana 68 din Portul Constanța. La fața locului, s-au deplasat doi inspectori pentru a determina modul în care s-a produs decesul angajatului.

Evenimentul tragic s-a întâmplat în incinta terminalului de ciment SICIM, care aparține de ROMCIM.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii