Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre condițiile de muncă ale polițiștilor în cadrul festivalului „Beach, Please!”

ro

14 Jul, 2024 14:16 453 Marime text


Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public referitoare la condițiile de muncă ale polițiștilor în cadrul festivalului „Beach, Please!”, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele: 

În cadrul festivalului, toți polițiștii prezenți în serviciu, precum și cei din structurile operative care acționează în această perioadă pe litoral, au beneficiat de resurse adecvate de apă, asigurându-se astfel hidratarea necesară în condițiile de caniculă.

„Referitor la organizarea logistică și condițiile de audiere a persoanelor, menționăm că, în cadrul evenimentului, au fost amenajate spații specifice pentru desfășurarea acestui tip de activități, în condiții de siguranță și profesionalism”, precizează sursa citată.


În cazul în care s-au efectuat audieri în locuri neconvenționale, acestea au fost determinate de necesitatea operativă și de contextul specific al evenimentului, nu de lipsa resurselor sau a organizării. 

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a colaborat cu organizatorii festivalului pentru a se asigura că toate condițiile necesare desfășurării activităților de ordine și siguranță publică sunt îndeplinite. 

Orice deficiență observată a fost comunicată prompt și au fost luate măsuri pentru remedierea situațiilor identificate.

Polițiștii au acționat în conformitate cu prevederile legale și procedurale pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța asigură opinia publică de angajamentul său față de menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și față de protejarea drepturilor personalului, respectând, totodată, normele de sănătate și securitate în muncă.

Orice semnalare de disfuncționalități este tratată cu maximă seriozitate, iar măsurile corective sunt implementate în mod operativ, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Constanța: Stașenco Ionela Georgiana din Dorobanțu, dispărută! Poliția solicită sprijinul populației
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii