Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficiul Registrului Comerțului, cu activitatea suspendată! Va fi afectat și Portalul ONRC. Anunț important pentru mediul de afaceri

ro

15 Jul, 2024 14:15 322 Marime text
Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța
  • Portalul de servicii online se suspendă începând de marți, 16 iulie 2024, ora 13.00.
Activitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului și a oficiilor registrului comerțului de pe lângă tribunale va fi suspendată de vineri, 19 iulie 2024, până joi, 25 iulie 2024.
 
Informația a fost făcută publică pe site-ul oficial al ONRC, unde se precizează că activitatea se suspendă în vederea efectuării lucrărilor de asistență tehnică pentru sistemul informatic integrat al ONRC.
 
Totodată, Portalul de servicii online se suspendă începând de marți, 16 iulie 2024, ora 13.00, pentru depunerea cererilor de înregistrare în registrul comerțului și a altor tipuri de cereri declarațiilor de beneficiari reali, depunerea cererilor de publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvență, a cererilor de furnizare de informații din Buletinul Procedurilor de Insolvență și a comenzilor abonament Buletinul Procedurilor de Insolvență.
 
Sursa foto: onrc.ro

Autoritățile mai fac precizarea că pe perioada suspendării activității ONRC și a oficiilor registrului comerțului de pe lângă tribunale, respectiv, 19-25 iulie 2024 și în perioada prealabilă 16 iulie 2024, ora 13.00 – 19 iulie 2024 pe Portalul de servicii online rămân disponibile, în continuare, următoarele servicii:
  • Furnizările de informații din RECOM, InfoCert și Registrul Beneficiarilor Reali;
  • Consultarea Buletinului Electronic al Registrului Comerțului (BERC), a Buletinului Procedurilor de Insolvență (BPI), Persoane publicate în Buletinul Procedurilor de Insolvență, Sumar număr BPI, Stadiul dosarului (Registrul Comerțului).
 
Serviciile mai sus menționate vor fi disponibile până în data de 25 iulie 2024, ora 15.00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Constanța
Protest spontan la Oficiul Registrului Comerțului, activitatea cu publicul, suspendată pentru 2 ore!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii