Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olt Un bătrân de 75 de ani, implicat într-un accident rutier. Era sub influența băuturilor alcoolice

ro

22 Aug, 2023 09:49 805 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În urma evenimentului rutier, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. 

Un bătrân de 75 de ani a fost implicat într-un accident rutier. La data de 21 august 2023., în jurul orei 15:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în afara comunei Coteana, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în eveniment, a fost implicat autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Țigănești, județul Teleorman și un biciclist, respectiv un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din comuna Coteana, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina“, spune IPJ Constanța. 


Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, pentru conducătorul auto rezultatul fiind negativ, iar pentru biciclist a rezultat o concentrație alcoolică de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și: 

Tânără de 17 ani, fără permis de conducere, oprită de polițiști. Cu cine se mai afla în mașină
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii