Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mamaia Nord și Primăria Năvodari, pregătite de sezonul estival 2024 Primarul Florin Chelaru - „Vom crea un climat de siguranță pentru toți turiștii“

ro

24 Apr, 2024 13:05 475 Marime text
 
Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari susține că vor avea loc investiții majore, pentru bucuria, confortul și siguranța turiștilor din stațiunea Mamaia Nord. Organizația de Management al Destinației Mamaia Nord și Primăria orașului Năvodari se pregătesc pentru noul sezon estival.
 
Organizația de Management al Destinației Mamaia Nord și Primăria orașului Năvodari sunt pregătite pentru deschiderea sezonului estival 2024 în stațiunea Mamaia Nord.
 
Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, susține că vor avea loc investiții majore, pentru bucuria, confortul și siguranța turiștilor.
 
„Orașul Năvodari își dorește să dezvolte stațiunea Mamaia Nord. Vom amenaja mai multe piațete și locuri de parcare în stațiunea Mamaia Nord.  De asemenea, întreaga esplanadă va fi reabilitată. Pe proiecte europene vor fi realizate insulele ecologice, astfel încât să avem o curățenie exemplară în zona stațiunii. În perioada sezonului estival, Primăria Năvodari va încerca să creeze un climat de siguranță pentru toți turiștii pe care îi vom avea“, a declarat primarul Florin Chelaru.
 
Problemele legate de apă și canalizare au fost rezolvate, mai spune Florin Chelaru.
„Mamaia Nord este o stațiune nouă, cu foarte multe apartamente de vacanță, ceea ce înseamnă că vom avea mulți turiști. Problemele legate de apă și canalizare au fost rezolvate. Este necesar ca, împreună cu toate instituțiile, să oferim toate condițiile pentru turiștii care vin la Năvodari“, a mai spus edilul-șef Florin Chelaru.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook OMD Mamaia Nord
 
Citește și:
LIVE TEXT+VIDEO: OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)
 
LIVE TEXT – Constanța: Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii