Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordin de plasare Felinele abandonate într-o pungă au ajuns în grija Complexului Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENTE)

ro

18 Aug, 2024 13:41 486 Marime text

Sursă foto: Facebook/IPJ Constanța


 
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații a Infracțiunilor de Mediu -Compartimentul Protecția Animalelor din cadrul IPJ Constanța au emis un ordin de plasare a trei exemplare de feline într-un adăpost pentru 45 de zile, vezi „documente”.

Pe 8 august a.c., o turistă a sesizat autoritățile după ce a găsit pisicuțele abandonate, într-o pungă de plastic pe raza localității Eforie Sud.
Puii erau deshidratați și aveau nevoie de îngrijire și tratamente medicale adecvate.

Ordinul a fost pus în aplicare de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, secția Microrezervație, având în vedere contractul încheiat între aceștia și Consiliul Județean Constanța.

Pisicuțele vor rămâne la CMSN Constanța cel puțin până la 21septembrie a.c., potrivit procesului- verbal de punere în aplicare al ordinului de plasare a animalelor în adăpost.

Ion Nache, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a precizat pentru ZIUA de Constanța că animăluțele sunt acum bine iar colegii săi se ocupă de ele, la fel ca și de celealte viețuitoare din cadrul Complexului.


 
Citește și:

IPJ Constanța Trei pui de pisică, abandonați într-un parc din Eforie. Au intervenit polițiștii

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii