Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 12 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordinul Arhitecților din România aduce vești despre programul „Arhitecți pentru viață“! Cum decurge cursul (FOTO)

ro

09 Oct, 2024 10:07 247 Marime text
Ordinul Arhitecților din România aduce vești despre programul „Arhitecți pentru viață“. 

Pe 5 octombrie a avut loc la Timișoara primul curs de prim-ajutor pentru arhitecti din această toamnă, în cadrul Facultății de Arhitectură și Urbanism din Timișoara și UPT campus creativ!

Continuăm cu cel din București, pe data de 12 octombrie, între orele 10:00 - 14:00, în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” (UAUIM).

 Locurile sunt limitate, pentru înscrieri la curs, folosiți link-ul: https://form.jotform.com/242632998035363

Participarea este gratuită (în limita locurilor disponibile) și este deschisă membrilor și angajaților OAR, precum și studenților arhitecți, cu posibilitatea implicării si a unui membru de familie (partener/ copil >14 ani).
 

Cum decurge cursul? 

Pe parcursul a patru ore de curs (teoretic și practic) vei afla informații și tehnici de prim-ajutor de la medici, paramedici, asistenți, studenți la medicină și voluntari S.M.U.R.D. Vei avea posibilitatea de a exersa individual aceste tehnici, pe manechine, în cadrul stațiilor practice, sub coordonarea echipelor de voluntari ai Fundației pentru S.M.U.R.D.

Fotografiile atașate au fost realizate de Georgiana Ghiura și Carmen Cocora, în cadrul cursului de prim-ajutor de la Timișoara.

Este vital, ca profesioniști și cetățeni, să știm să reacționăm în cazul în care suntem martorii unui incident în care o persoană suferă un stop cardio-respirator. Capacitatea de a oferi primul-ajutor nu este doar o simplă competență, iar înțelegerea acestui fapt și stăpânirea tehnicilor de prim-ajutor ne fac să contribuim la binele comun.- transmit reprezentanții Ordinului Arhitecților din România. 


Sursa foto: Facebook/ Ordinul Arhitecților din România



Citește și:

Ordinul Arhitecților din România caută coleg pentru departamentul de concursuri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii