Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pagini Aurii vrea un parteneriat cu ANAT A fost lansată a XI-a ediţie a PagiTur, ghidul naţional de călătorii (Galerie foto)

ro

03 Aug, 2012 01:00 3466 Marime text
Pagitur1.jpgCompania Pagini Aurii a lansat, ieri, la Constanţa, cea de-a XI-a ediţie a „PagiTur, Ghidul călătoriilor tale". La eveniment au participat Jesper Simonsen, managerul general al companiei, Ana Maria Mihăilă, directorul de vânzări, dar şi Cristina Iordache, director zonal, şi Irina Reisz, reprezentantul regiunii de est a companiei. Pagitur a fost editat într-un tiraj de 31.000 de exemplare şi urmează să fie distribuit gratuit în următoarele două săptămâni.

A XI-a ediţie a ghidului naţional PagiTur al companiei Pagini Aurii a fost lansată ieri, la Constanţa, în prezenţa managerului general, Jesper Simonsen, a Anei Maria Mihăilă, directorul de vânzări, precum şi a reprezentaţilor regionali şi locali ai companiei. PagiTur este editat în 31.000 de exemplare şi conţine anunţuri şi informaţii de interes turistic, hărţile tuturor judeţelor din ţară, precum şi hărţile obiectivelor turistice, reuşind să fie, susţin reprezentanţii companiei, un ghid de real succes în orientare.

Pagitur2.jpgPagiTur urmează să fie distribuit gratuit în următoarele două săptămâni, atât în mediul business, cât şi către utilizatorii de rând, prin intermediul târgurilor şi al expoziţiilor de specialitate.

Potrivit declaraţiilor lui Jesper Simonsen, România este una dintre cele mai frumoase ţări în care a avut ocazia să trăiască, iar Constanţa este oraşul ideal pentru lansarea unui ghid de călătorii.

În ceea ce priveşte planurile de viitor ale companiei, Ana Maria Mihăilă, directorul de vânzări, a precizat că Pagini Aurii este în discuţii, în această perioadă, cu Agenţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) din România în vederea implementării unui proiect amplu, care să se deruleze, cel mai probabil începând din 2013, sub egida ANAT.

Compania Pagini Aurii funcţionează în România din 1997. De-a lungul timpului, şi-a mărit constant portofoliul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii