Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul 1 Mai din Medgidia se extinde

ro

11 Sep, 2008 00:00 1342 Marime text

Consiliul Local Medgidia se intruneste, astazi, incepand cu ora 17.00, pentru a discuta cele 27 de proiecte de hotarari de pe ordinea de zi, supuse spre aprobare.

Unul dintre cele mai importante proiecte este cel referitor la "Aprobarea participarii Consiliului Local Medgidia la constituirea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Dobrogea", propunere ce are drept considerent posibilitatea accesarii fondurilor europene pentru investitii importante in infrastructura aferenta serviciilor comunitare de utilitati publice. Planul ,,Reabilitare si extindere Parc 1 Mai municipiul Medgidia" urmareste extinderea spatiului verde, asigurarea unor conditii bune de circulatie pietonala si de petrecere a timpului liber, crearea de noi locuri de joaca.

Noi locuri de munca

Valoarea investitiei este de 703.200 lei si va fi suportata 10% din surse proprii, iar diferenta de 90% va fi suportata din Programul national de imbunatatire a calitatii mediului. Tot in cadrul sedintei de joi, consilierii municipali analizeaza PUD-ul realizat pentru Fabrica de mase plastice. Fabrica va fi amplasata pe strada Triumfului, in zona industriala Nord. Astfel, se va crea o noua sectie de productie de mase plastice, obtinand noi locuri de munca. ,,Aprobarea atribuirii in folosinta gratuita a imobilului-teren in suprafata de 3.048 mp, situat in satul Remus Opreanu, catre Parohia Remus Opreanu", ,,Modificarea organigramei si a statului de functii ale Directiei de Servicii Publice Medgidia", "Mica infrastructura pentru zona alocata construirii de locuinte sociale pentru 10 familii de rromi din municipiul Medgidia" sunt alte puncte de pe ordinea de zi a adunarii.

Scris de: {autor}Ghiulseren ABDURAMAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii