Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul de la Gara din Constanța. Fântâna curge dar hamacurile sunt deocamdată indisponibile (FOTO+VIDEO)

ro

14 Aug, 2024 20:12 395 Marime text
În parcul recent amenajat din zona Gării Constanța, vizitatorii se pot bucura de o fântână arteziană și de aproximativ 15 hamacuri amplasate pentru relaxare. Aceste facilități au fost introduse pentru a îmbunătăți experiența de recreere a locuitorilor și turiștilor.

Cu toate acestea, în ciuda amenajărilor atractive, accesul la hamacuri este, în prezent, interzis.
 
Parcul de la Gară a fost inaugurat, pe 1 iunie, de Ziua Copilului.


În parc au fost plantați 130 de copaci, iar suprafața de  spațiu verde a cerscut cu 2.000 mp. De asemenea, au fost dezafectate vechile alei, s-a introdus sistemul de irigații, au fost executate șanțurile pentru introducerea fibrei optice și a cablurilor pentru sistemul de iluminat modern și s-a realizat suportul de piatră pentru amenajarea noilor alei.

 
Proiectul „Reamenajarea spațiului public din zona parcului gării֧“ urmărește creșterea suprafeței de spații verzi în zonă, îmbunătățirea accesibilității la elementele de cadru natural, precum și îmbunătățirea calității spațiului public urban. Valoarea totală a investiției este de 17.474.195,86 lei cu TVA.


Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.  


Citește și:

Sondaj de opinieMajoritatea constănțenilor, mulțumiți de noua înfățișare a parcului de la Gară din Constanța - „Una peste alta nu arată rău, dar mai este loc de mai bine!“

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii