Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
04:35 13 04 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paște 2025 Cea mai simplă rețetă de drob de miel. Rețetă pas cu pas

ro

09 Apr, 2025 10:19 390 Marime text
Drob de miel
 
  • Drobul de miel este un preparat care se găsește pe masa românilor de Paște. 
     
Drobul de miel este un preparat care se găsește pe masa românilor de Paște. 

Iată o rețetă simplă, pas cu pas, pentru a face un drob de miel cât mai delicios.

Drob de miel

Ingrediente 
  • 600 g Ficat, rinichi, inima, carne
  • 200 g Ceapa verde
  • 50 g Marar
  • 5 Oua fierte
  • 5 Oua (crude)
  • 1 plic Condiment pentru drob
  • 1 Proapur (foaie de copt in caz de nu aveți Proapur)

Instrucțiuni de gătit
  1. Fierbem și tocăm carnea și organele după le amestecăm cu cele cinci ouă, ceapa, condimentele de drop și mărarul.
  2. Punem jumătate din compoziție in tavă, punem ouăle fierte și le acoperim cu grija cu cealaltă compoziție invelind apoi cu proapurul (foaia de copt).
  3. Băgăm la cuptor 180°c pentru 30 minute.
  4. Lăsăm să se răcească înainte să îl scoatem din formă. Poftă bună!

 Este o rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru sărbătorile de Paște sau alte ocazii festive!


Citește și:
Zile libere de Paște și 1 Mai 2025. Minivacanță prelungită pentru români


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii