Paște 2025 Cea mai simplă rețetă de drob de miel. Rețetă pas cu pas
Paște 2025: Cea mai simplă rețetă de drob de miel. Rețetă pas cu pas
09 Apr, 2025 10:19
ZIUA de Constanta
390
Marime text



- Drobul de miel este un preparat care se găsește pe masa românilor de Paște.
Iată o rețetă simplă, pas cu pas, pentru a face un drob de miel cât mai delicios.
Drob de miel
Ingrediente
- 600 g Ficat, rinichi, inima, carne
- 200 g Ceapa verde
- 50 g Marar
- 5 Oua fierte
- 5 Oua (crude)
- 1 plic Condiment pentru drob
- 1 Proapur (foaie de copt in caz de nu aveți Proapur)
Instrucțiuni de gătit
- Fierbem și tocăm carnea și organele după le amestecăm cu cele cinci ouă, ceapa, condimentele de drop și mărarul.
- Punem jumătate din compoziție in tavă, punem ouăle fierte și le acoperim cu grija cu cealaltă compoziție invelind apoi cu proapurul (foaia de copt).
- Băgăm la cuptor 180°c pentru 30 minute.
- Lăsăm să se răcească înainte să îl scoatem din formă. Poftă bună!
Este o rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru sărbătorile de Paște sau alte ocazii festive!
Citește și:
Zile libere de Paște și 1 Mai 2025. Minivacanță prelungită pentru români
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii