Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patron reținut de procurori pentru sclavie. Șapte oameni erau ținuți în condiții inumane, în județul Argeș

ro

28 Jun, 2024 14:53 462 Marime text






 
  • Un bărbat care a transformat șapte oameni, printre care și un copil, în sclavi la ferma lui din județul Argeș a fost reținut de procurori. Decizia a fost luată după audieri-maraton.
 
Anchetatorii spun că oamenii au fost exploatați și ținuți în condiții inumane. Erau obligați să doarmă în frig, fără apă, și puși la muncă în fiecare zi, conform digi24.ro.

Procurorii și polițiștii care au descins la ferma din Argeș au descoperit șapte persoane, printre care și un copil, care erau forțați să doarmă într-un cort improvizat din folii și într-o dubă. Cel care a supus victimele la aceste condiții inumane era proprietarul fermei.
 
Acesta și apropiați ai săi i-ar fi obligat pe cei șapte oameni să muncească la fermă. Victimele erau supravegheate în permanență. Anchetatorii au făcut patru percheziții în patru locuințe, iar cele șapte victime au fost duse la spital, unde primesc îngrijiri medicale. Polițiștii încearcă acum să dea de familiile victimelor.



 Citește și
 
Este promulgată legea Nu se poate dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere în cazul traficului de persoane
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii