Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru contracte, atribuite, prin negociere directă, de Spitalul Militar de Urgență Constanța. Iată cu cine a semnat Unitatea Militară (DOCUMENTE)

ro

12 Jul, 2024 10:46 336 Marime text
  • Pe data de 9 iulie, Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Gafencu” Constanța a atribuit mai multe contracte prin negociere directă.
  • Printre cei care au semnat cu unitatea sanitară se numără: Burleimann-Path SRL, Flueraru Daniel PFA, Oțel I Ionel Cabinet Medical Individual Servicii și Burlacu Melian - asistent medical generalist.
 
Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02175 Constanța, Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Gafencu” Constanța,
a atribuit, pe data de 9 iulie, mai multe contracte prin negociere directă.
 
Contractul „Servicii medic anatomie patologică până la  31.12.2024“ a fost atribuiut societății Burleimann-Path SRL. Valoarea contractului atribuit pe data de 9 iulie este de 63.000 lei.
 
Contractul „Servicii administrative pentru spitale“, în valoare de 48.000 lei a fost adjudecat de Flueraru Daniel PFA.
 
De asemenea, contractul „Servicii asistent medical generalist“, în valoare de 64.000 lei, a fost semnat cu Burlacu Melian - asistent medical generalist.
 
Oțel I Ionel Cabinet Medical Individual Servicii a obținut contractul „Servcii medicale în specialitate cardiologie“, în valoare de 120.000 lei.
 
 
Despre Burleimann-Path SRL
 
Înființată în anul 2022, firma are sediul social pe bulevardul Tomis, Nr. 229, Bloc Ts13b din Constanța și desfășoară activități referitoare la sănătatea umană. Burlacu Ionuț este asociat unic și administrator.

În anul 2023, firma, cu zero salariați, a declarat o cifră de afaceri de 37.348 lei și un profit de 30.152 lei.       
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.


Citește și:
 
 
Firma Black Sea Euro Investments SRL, oligată de judecătorii să achite 400 de lei Spitalului Militar de Urgență din Constanța
 
Spitalul Militar de Urgență Constanța, dat în judecată de Black Sea Euro Investments SRL. La mijloc, un litigiu privind achizițiile publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii