Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru tineri din Constanța care prezentau un comportament nefiresc, controlați de jandarmi. Iată ce au descoperit oamenii legii (FOTO)

ro

07 Oct, 2024 13:14 169 Marime text

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
În cursul zilei de duminică, 6 octombrie 2024, în jurul orei 14:15, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare de rutină pe strada Biruinței din municipiul Constanța, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat patru tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani care, la vederea oamenilor legii, au părut că se feresc de aceștia.

Potrivit unui comunicat emis de reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, unul dintre tineri a lăsat să-i cadă din mână un obiect de culoare neagră.

Obiectul în cauză s-a dovedit a fi o borsetă, în care se aflau 12 bile de staniol care conțineau o substanță vegetală, de culoare galben-verzuie, au precizat IJJ Constanța.


Acest fapt i-a determinat pe jandarmi să-i legitimeze pe cei patru și să-i controleze corporal.

În urma controlului corporal asupra  bărbatului care lăsase să-i cadă borseta au fost descoperite și două cuțite de tip briceag, cu lamă de aproximativ 10 centimetri. Ceilalți trei tineri nu aveau asupra lor obiecte suspecte, a mai transmis sursa citată.


Cei patru bărbați au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde au fost întocmite acte de constatare a unei posibile infracțiuni de deținere de substanțe interzise, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Substanțele găsite asupra lor au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor.


Citește și:
Weekend cu competiții sportive la Constanța. Jandarmii asigură măsurile de ordine
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii