Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru cine se pregăteşte contractul de publicitate al proiectului „Mangalia produs turistic integrat"

ro

27 May, 2011 02:30 1499 Marime text

Aşa cum arată detaliul invitaţiei numărul 295862 publicate ieri pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice Constanţa, Consiliul Local al Municipiului Mangalia scoate la licitaţie contractul pentru serviciile de publicitate şi informare prin intermediul unui spot TV pentru proiectul „Mangalia produs turistic integrat", pentru care este dispus să achite un maxim de 180.000 de lei, fără TVA.

Cei interesaţi îşi pot depune ofertele până la data de 7 iunie, ora 11.00, urmând ca de la ora 13, în aceeaşi zi, să aibă loc deschiderea ofertelor. Banii pentru această parte a proiectului vin din fonduri europene, proiectul mare fiind finanţat din Fonduri Structurale prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa 5. Cei interesaţi trebuie să prezinte minim un contract similar de cel puţin 150.000 de lei, fără TVA, şi să achite o garanţie de participare de 2.000 de lei.

Contractul se va pune în aplicare în maxim patru luni. Pe lână garanţia de participare, ofertanţii trebuie să achite şi una de bună execuţie, care reprezintă 5% din valoarea totală a contractului.

Spotul urmează a fi tradus în câteva limbi de circulaţie europeană. Tot în proiect este inclus şi realizarea unui clip publicitar în limita a 30 de secunde şi difuzarea lui pe durata de prestare a proiectului, adică a patru luni, din iunie până în septembrie. Spotul va fi realizat în maxim zece zile lucrătoare de la atribuirea contractului, material care urmează a fi înaintat Direcţiei Generale de Comunicare, Relaţii publice şi mass-media, în vederea verificării aplicării regulilor de identificare vizuală cuprinse în Manualul de identitate Vizuală pentru POR. Spotul va fi difuzat abia după ce va primi avizul favorabil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii