Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1,2 miliarde lei CN ACN SA Constanța vrea să modernizeze canalele navigabile ale Dunării

ro

07 Aug, 2024 17:00 202 Marime text
  • Valoarea estimată a achiziției este de 1.209.948.130 lei.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța organizează o licitație ce are ca obiectiv lucrări de protecție a malurilor, fiind vorba de proiectarea și execuția în cadrul proiectului „Modernizarea canalelor navigabile ale Dunării: Canal Dunăre-Marea Neagră și canal Poarta Albă-Midia, Năvodari în vederea creșterii siguranției navigației”.
 
Valoarea estimată a achiziției este de 1.209.948.130 lei. Termenul limită pentru depunerea de oferte și data la care va avea loc licitația este 30 septembrie 2024. Proiectul se realizează din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operaţional Transport 2021-2027, şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii - conform Hotărâre nr. 4/2023 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii "Modernizarea canalelor navigabile ale Dunării: Canal Dunăre-Marea Neagră şi Canal Poarta Albă-Midia, Năvodari în vederea creşterii siguranţei navigaţiei".
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:

CN APM Constanța extinde la patru benzi un drum din Portul Constanța. Costurile sar de 140 milioane lei

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii