Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 100 de persoane, cu toxiinfecție alimentară, în mai multe școli din județul Mehedinți. Informații de la Ministerul Sănătății

ro

20 Sep, 2024 12:26 261 Marime text
Ministerul Sănătății, foto: Facebook.com
 
  • În unitățile medicale din județele Mehedinți și Dolj s-au prezentat pentru evaluare medicală și acordarea tratamentului corespunzător, un număr total de 118 persoane. 
     
În unitățile medicale din județele Mehedinți și Dolj s-au prezentat pentru evaluare medicală și acordarea tratamentului corespunzător, un număr total de 118 persoane, transmite un comunicat din partea Ministerului Sănătății. 

La Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin s-au prezentat 104 persoane (102 copii și 2 adulți). Dintre acestea, au fost internate 10 persoane (8 copii și 2 adulți). În cursul zilei de astăzi vor fi externați 9 pacienți, unul dintre copii va rămâne sub supraveghere medicală în secția de Diabet și boli de nutriție.

La Clinic de Spitalul de Boli Infecțioase Craiova s-au prezentat 7 persoane (6 minori și 1 adult) cu forme ușoare și medii ale bolii. Acestea au rămas sub supraveghere medicală.

La Spitalul Municipal Băilești s-au prezentat 7 persoane (minori) cu forme ușoare și medii ale bolii. Pacienții vor fi externați în cursul zilei de astăzi, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Ministerul Sănătății: Recomandări pentru populație! Reguli generale de utilizare a apei în cursul unei inundații
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii