Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 300 de turiști străini, sosiți în portul Constanța cu navele A Rosa Flora și Viking Kadlin (FOTO)

ro

11 May, 2024 10:13 656 Marime text

În acest weekend, peste 300 de turiști străini, sosiți în portul Constanța cu navele A Rosa Flora și Viking Kadlin.

În acest weekend, terminalul de pasageri din portul Constanța este gazda a două nave fluviale de croazieră: A Rosa Flora și Viking Kadlin.

Nava de croazieră A Rosa Flora are 128 pasageri la bord, majoritatea din Germania, turiști care își vor petrece 2 zile în Dobrogea. Sâmbătă este programat un tur de oraș, iar seara, la bordul navei, pasagerii sunt invitați la un moment folcloric. Duminică, turiștii vor vizita Delta Dunării, se arată în postarea de pe pagina de socializare Constanta Port. 


Cei 186 turiști sosiți la bordul navei Viking Kadlin, cei mai mulți din Statele Unite ale Americii, Australia și Canada, vor încheia la Constanța croaziera pe Dunăre începută pe 28 aprilie la Viena.

Sâmbătă, în funcție de opțiuni, turiștii vor pleca spre Delta Dunării, la Crama Murfatlar pentru o degustare de vinuri sau vor vizita orașul Constanța. Duminică vor pleca spre aeroport, alți pasageri urmând să se îmbarce pe nava Viking Kadlin. Aceștia vor porni în croazieră luni, după ce vor vizita orașul și alte obiective turistice din zona Dobrogei.


foto: Facebook/ Constanta Port 



Citește și:

Acțiuni de control ale polițiștilor în Județul Constanța. Au fost aplicate amenzi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii