Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding Constanța Conținutul pubelelor galbene și negre, verificat. Deșeurile reciclabile trebuie să fie separate de cele reziduale

ro

18 Sep, 2023 14:27 1653 Marime text


Polaris M Holding anunță cetățenii că este verificat conținutul pubelelor galbene și negre, iar deșeurile reciclabile trebuie să fie separate de cele reziduale. 

Echipa de control Polaris a verificat conținutul pubelelor și în cursul nopții de 15 septembrie, unde a găsit multe exemple pozitive în rândul pubelelor verificate. 

„Strada 8 Martie a reprezentat o supriză plăcută pentru colegii noștri deoarece gradul de conformitate al pubelelor verificate a fost foarte ridicat. În proporție de 80%, deșeurile reciclabile și reziduale se aflau în pubela potrivită“ - au precizat reprezentanții Polaris M Holding.


 Deși deșeurile din imaginea de mai jos sunt colectate corect, este necesar ca deșeurile de plastic să fie strivite înainte de depozitare, pentru a li se reduce volumul și a economisi spațiu în pubelă.

Respectă regulile de colectare separată: 

1. Colectează separat deșeurile. Deșeurile reziduale se depun în pubela neagră și cele reciclabile în pubela galbenă.
2: Golește ambalajele de resturi alimentare.
3. Clătește ambalajele din plastic și metal, aluminiu, murdare (Pet-uri, conserve, doze de aluminiu etc).
4. Presează/Pliază deșeurile din plastic, aluminiu, carton înainte de depozitare.

Citește și. 

Angajații Polaris au început verificarea conținutului pubelelor în zona de case. Ce nereguli au fost constatate (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii