Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8, Constanța au explorat ecologia și tehnologia în Săptămâna Verde

ro

19 Apr, 2024 14:24 491 Marime text
Sursă foto: Facebook/Polaris M Holding
 
  • Pe data de 16 aprilie, reprezentanții Polaris M Holding au fost întâmpinați de 120 de preșcolari plini de entuziasm și curiozitate, la Grădinița Nr. 8, Constanța.

Pe data de 16 aprilie, reprezentanții Polaris M Holding au fost întâmpinați de 120 de preșcolari plini de entuziasm și curiozitate, la Grădinița Nr. 8, Constanța. S-a discutat despre importanța protejării mediului și copiii au învățat împreună despre colectarea separată și protejarea naturii, conform Polaris M Holding. 

După încheierea lecției de ecologie, copiii au desfășurat o acțiune de ecologizare în curtea grădiniței și au avut ocazia să exploreze modul de funcționare al unei autogunoiere. 

„A fost o experiență educativă și captivantă pentru ei, în urma căreia au învățat că deșeurile reciclabilor trebuie văzute ca resurse, nu ca simple gunoaie, care pot fi refolosite sau reciclate pentru a reduce impactul asupra mediului”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Investiție realizată de Polaris M Holding la Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii