Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Capitalei Șofer reținut, după o urmărire în trafic

ro

07 Jan, 2024 20:21 867 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Poliţiştii au urmărit în trafic, duminică, pe mai multe străzi din Capitală, un şofer care s-a sustras controlului, ulterior dovedindu-se că bărbatul avea permisul suspendat, iar maşina era neînmatriculată.
     
Poliţiştii au urmărit în trafic, duminică, pe mai multe străzi din Capitală, un şofer care s-a sustras controlului, ulterior dovedindu-se că bărbatul avea permisul suspendat, iar maşina era neînmatriculată, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut.

„La data de 7 ianuarie, poliţişti din cadrul DGPMB - Brigada Rutieră, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător al unui autovehicul care se deplasa pe o stradă din sectorul 5. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat şi a continuat deplasarea către Piaţa Rahova, încercând să se sustragă controlului. În acest context, poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi, reuşind blocarea acestuia, extragerea conducătorului auto şi imobilizarea acestuia, prin utilizarea mijloacelor din dotare şi a forţe”, precizează, duminică, reprezentanţii DGPMB.


În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat faptul că persoana în cauză are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

De asemenea, urmare a verificărilor efectuate asupra autovehiculului pe care acesta îl conducea, a reieşit faptul că nu este înmatriculat, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare montate nu îi aparţin, arată sursa citată.

În acest context, conducătorul auto a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, fiind cercetat pentru conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare, respectiv conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reţinerea conducătorului autovehiculului pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat magistraţilor în vederea dispunerii unei măsuri preventive superioare, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Oficial de la IPJ Constanța despre persoana decedată găsită în Portul Tomis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii